Forårsudstilling i Gedved Kunstforening

Forårsudstilling i Gedved Kunstforening
08. 03 2018

Foråret nærmer sig og tradition tro afholder Gedved Kunstforening Forårsudstilling i Seminariets Festsal.
 Lørdag den 17. marts slår foreningen dørene op for endnu en spændende og varieret udstilling med forskellige kunstnere. Lars Andersen, formand for Gedved Kunstudstilling, åbner udstillingen kl. 12. og derefter er udstillingen åben til 17 og igen søndag fra kl. 10 til 16. Begge dage er der gratis entre for alle og gratis kaffe til medlemmer. Der er rig mulighed for at få en snak med de udøvende kunstnere om farver, teknik og lignende.
 Gedved Kunstforening har eksisteret i næsten 3 år og det er den 6. udstilling som nu står for døren. Foreningen har igen sammensat en udstilling med forskellige kunstarter, som foto, collager, pileflet og malerier og glæder sig rigtig meget til at se en masse nysgerrige og interesserede tilskuere.
 Følgende kunstnere udstiller: Kirsten Nygaard Friis, Peter Holleufer, Linda Kolling, Tove Kyed, Marthe Rasmussen, Lisbeth S. Stoumann og Vibeke Thomsen.
 Der vil være mulighed for at tegne medlemskab eller betale kontingent til bestyrelsens medlemmer, som vil være tilstede under hele udstillingen, og man kan nyde en dejlig brunch om lørdagen i Restaurant Sørensen & Schmidt, som også er placeret i Seminariet.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!