Forårsudstilling i Gedved Kunstforening

Forårsudstilling i Gedved Kunstforening
22. 03 2019
Foråret nærmer sig og tradition tro afholder Gedved Kunstforening Forårsudstilling i Seminariets Festsal. i Gedved. Lørdag den 30. marts kl. 10 slår foreningen dørene op for endnu en spændende og varieret udstilling med forskellige kunstnere.

Lars Andersen, formand for Gedved Kunstudstilling, åbner udstillingen kl. 11 og derefter er udstillingen åben til 16 og søndag igen fra 10 – 16. Begge dage er der gratis entre for alle og gratis kaffe til medlemmer.  Der er rig mulighed for at få en snak med de udøvende kunstnere om farver, teknik og lignende.

Foreningen har igen sammensat en udstilling med forskellige kunstnere, og som noget nyt har vi denne gang arrangeret os med Vestbyens Beboerhus, der kommer og viser hvad de laver hver mandag aften. Der vil være alt fra Decoupage til filtning og selvfølgelig malerier på udstillingen og vi glæder os rigtig meget til at se en masse nysgerrige og interesserede tilskuere.

Der vil være mulighed for at tegne medlemskab eller betale kontingent til bestyrelsens medlemmer, som vil være tilstede under hele udstillingen og man kan nyde en dejlig brunch om lørdagen i cafe og restaurant Schmidt, som også er placeret i Seminariet.