Fornemme titler til frivillige i Gedved Idrætsforening

Fornemme titler til frivillige i Gedved Idrætsforening
30. 06 2019
Gedved Idrætsforenings sæson rinder mod ende, og sæsonen blev igen i år afsluttet med fælles afslutning for udvalgsmedlemmer og trænere. Bestyrelsen ville gerne sige tak for den store frivillige indsats, som trænere og udvalgsmedlemmer ligger i foreningen – uden dem var der ingen forening og ingen idrætstilbud til byens borgere. Forud for sæsonafslutningen havde bestyrelsen opfordret forældre og borgere til at indstille kandidater til ”Årets Frivillige”.

Af Christina Schou Vigild

I år gik denne fornemme titel til et team, der har haft en del modgang sæsonen igennem, men som alligevel har formået at få alle hold i mål. Dette er gjort ved stor hjælp fra hjælpetrænere, forældre og andre seniorudøvere.

At så mange bakker op i en krisetid, vidner uden tvivl om, at der har været skabt en kultur og holdånd for hele idrætten. Det er meget beundringsværdigt. ”Årets Frivillige” er i år gået til hele teamet omkring selvforsvar med Allan K. Petersen i spidsen. Teamet blev alle begunstiget med en stor flot guldmedalje!

Derudover fik Andreas Poulsen titlen som ”Årets Ungtræner”. Andreas har igennem flere sæsoner vist stort engagement i børnene og møder troligt op til alle træninger samt kampe. Han udfører sin trænergerning på en stilfærdig, ydmyg og respektfuld måde og møder børnene på deres niveau. Derudover er han selv aktiv håndboldspiller i foreningen, så han er samtidig et godt forbillede for de mange håndboldbørn.

Vi kan ikke undvære unge mennesker som Andreas i foreningen og sætter stor pris på hans engagement og håber at have fornøjelsen af ham mange år fremover.

Gedved IF melder klar med ny sæson fra august 2019.