Forrygende Krimimesse i Horsens

Forrygende Krimimesse i Horsens
07. 04 2019
I år kunne arrangørerne slå dørene op for attende gang til Krimimesse Horsens. Allerede inden der var gjort klar indendørs strømmede gæsterne til og lange køer begyndte at forme sig med indgangen.

Krimimessen er stor og fylder det meste af Fængslet i Horsens og der er nok at se og høre. En ting er sikker, man skal planlægge hvad man vil opleve, for på de to dage messen løber af stablen, når ingen gæster at komme til alle de arrangementer som der tilbydes Krimimessen, den er simpelthen et overflødighedshorn af tilbud.

Den officielle åbning blev foretaget af borgmester Peter Sørensen som bød ”chefen for kulturen”, Kulturminister Mette Bock velkommen, så hun kunne åbne messen med en fin tale.

Hvad vil du opleve på messen? Du kan høre forfattere rundt omkring på små og store scener i interview med journalister og boganmeldere. Der en dusinvis af messestande med små og store bogforlag, samt enkelte forfattere som selv sørger for markedsføringen. På de store udendørsarealer er der stillet telte op hvor der kan indtages mad og drikke.

På anden sal i den store cellebygning i administrationsfløjen kunne man opleve vores lokale boganmelder Maria Bruun Fanø, i en hyggelig samtale med forfatter Andreas Monrad Pedersen tale om hans bog Åbne Hænder som foregår under den kolde krig i Østberlin.

Gæsterne kunne også opleve de større danske navne som Leif Davidsen, Dennis Jürgensen og tidligere chef for Politiet Efterretningstjeneste Hans Jørgen Bonnichsen. Hvis man ventede med tålmodighed, blev de største stjerner indenfor krimi-genren også præsenteret og her var navne som Jussi Adler-Olsen, svenske Camilla Läckberg og Sharon Bolton.

Feltet af forfattere på Krimimessen var imponerende og mange af dem havde heldigvis tiden til at tale med gæsterne når de gik rundt inde bag Fængslets tykke mure.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook