Fortæl os hvad sker der hos dig?

Fortæl os hvad sker der hos dig? Giv din lokalavis et tip, når der sker noget spændende hos dig...
Fortæl os hvad sker der hos dig? Giv din lokalavis et tip, når der sker noget spændende hos dig...
Fortæl os hvad sker der hos dig?
16. 07 2020
Selvom vi er midt i ferietiden og den såkaldte agurketid, og der kan være langt mellem nyhederne, ved vi af erfaring på Østbirk Avis, at der hele tiden sker masser af interessante ting i avisens dækningsområde. Derfor vil vi gerne høre fra dig når der sker noget som interesserer dig – som du vil dele med vores læsere.

Ingen nyhed er for lille – det har været avisens motto i næsten 100 år og det gælder stadig. Vi er en lokalavis, som dækker de lokale nyheder der hvor du bor og arbejder.

Hvad er en god nyhed?

Næsten alt er en nyhed og vi vil gerne skrive om den. Vi kommer gerne ud med kamera og skriveblok, hvis vi mener nyheden har vores læseres interesse og hvis vi har muligheden for at komme.

Bliver der lavet særlige aktiviteter for børnene i skolernes sommerferie, har i fællesarrangementer som fortjener omtale? Hvordan sikrer i jer mens Corona-tiltagene stadig gælder? Gør I noget for hinanden i lokalområdet og er der fest, musik, sang, underholdning, fest og sjov og andre sommeraktiviteter som trænger til opmærksomhed? Der er masser af ting som interesserer læserne og som vi gerne vil høre nærmere om, du skal bare kontakte os og fortælle hvorfor vi skal dække din nyhed.

Kontakt din lokalavis

Vi kan kontaktes på telefon 29 46 36 56, fotojournalist Jørn Kildall eller på redaktionen på 75 75 10 11 – og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forbeholder os retten til ikke at dække en nyhed hvis den har karakter af reklame eller ikke er relevant, men næsten alt er interessant for din lokalavis… og som sagt glæder vi os til at høre fra dig… så hvad venter du på?

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook