Fortsat god opbakning til Hovedgård Multihal

Formand Frank Møllerskov Nielsen ved masten i Hovedgård
Formand Frank Møllerskov Nielsen ved masten i Hovedgård
Fortsat god opbakning til Hovedgård Multihal
13. 04 2019
Den intensive husstandsindsamling er slut, men der er løbende foreninger og virksomheder, som støtter den nye multihal i Hovedgård med et sponsorat. ”Det er helt overvældende med den store støtte fra virksomheder og foreninger. Det er bare så dejligt at mærke, at vi i Hovedgård står sammen om at skabe bedre faciliteter til gavn for hele lokalområdet, siger tovholder Lene Henriksen.

Hovedgård Antenneforening støtter med 50.000 kr.

Hovedgård Antenneforening er en af de mange foreninger, som støtter projektet. ”Vi har i Hovedgård Antenneforening besluttet at støtte op om Hovedgård Multihal. Vi synes, at det er vigtigt for byens borgere at få et nyt samlingssted. Det er også vigtigt for byens videre udvikling”, siger formand for Antenneforeningen Frank Møllerskov Nielsen.

Hovedgård Antenneforening blev etableret i 1971/72. I 1997 blev beboerne i Hovedgård enige om at overdrage anlægget til Stofa. Siden er anlægget blevet udvidet med mange flere tilslutninger, og hele byen er i dag forsynet med kabel-tv og med mulighed for internet og telefoni.  Anlægget i Hovedgård var det første færdigbyggede antenneanlæg i Danmark, som var klar til internet.

I dag er Hovedgård Antenneforening programudvalg under Stofa med egen beslutningsdygtige bestyrelse. Man bliver medlem af Antenneforeningen ved at købe en tilslutning gennem Stofa.

Siden 1997 har foreningens indtægter været doneret til at støtte op om byens aktiviteter. Gennem årene er der blandt andet givet støtte til spejderne, spilopperne, ældredans til byfesten, Hovedgårdbogen, elcykler til børnehaven, træningsredskaber i anlægget, og i 2018 blev der givet et beløb til vedligeholdelse af byuret i Vestergade. Det er på generalforsamlingen, at der doneres beløb til forskellige foreninger og aktiviteter i byen. Hvis man som forening gerne vil søge om støtte, skal man sende en ansøgning til formanden senest en måned før generalforsamlingen, som finder sted i marts måned hvert andet år i de lige år.

Hovedgård & omegns VVS støtter multihal og lærlinge

Hovedgård & omegns VVS er en af de mange virksomheder, som har valgt at give et bidrag til lokalsamfundet. "For os er det vigtigt at støtte op om vores lokalsamfund. Særligt vil vi gerne støtte unge mennesker og give dem mulighed for at prøve sig selv af i nye sammenhænge. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi har fået mulighed for at sende vores lærling Jonathan til Nepal i 5 uger. Her skal Jonathan sammen med 3 andre lærlinge deltage i et genopbygningsprojekt efter jordskælvet i 2015", fortæller Lars Krustrup fra Hovedgård & omegns VVS.

De fire lærlinges ophold i Nepal er en del af projekt Solidaritet Nepal, som er et fælles projekt mellem Ulandssekretariatet, Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og Arbejdsgiverne. Nepal er stadig ramt af omfattende skader på landets byggerier efter et omfattende jordskælv, og derfor er der brug for hjælp.

Tømrerfirmaet Juhl Byg støtter Hovedgård Multihal

Også det nystartede tømrerfirma Juhl Byg har valgt at støtte op om multihallen. ”Selv om det er under to år siden, at jeg flyttede til Hovedgård, synes jeg alligevel, at det er vigtigt at støtte op omkring lokalsamfundet, siger Casper Juhl fra Juhl Byg.

Juhl Byg er et nystartet tømrerfirma, men tømrermester Casper Juhl har mange års erfaring som tømrer og fugemand. "Jeg løser alt i fugearbejde som f.eks. udskiftning af fuge i badeværelse og rundt om vinduer. Hertil laver jeg forskelligartede tømreropgaver som f.eks. udskiftning af døre og vinduer, gulvlægning eller opsætning af lofter. Da jeg er den eneste ansatte, skal kvaliteten altid være i top første gang", fortæller Casper Juhl.