Forvandlingen er i gang!

Forvandlingen er i gang!
08. 07 2018

Deres udsendte var forbi bøgeskoven i Skanderborg sidst i juni, hvor Danmarks Smukkeste Festival så småt begynder at tage form. De to legendariske scener, der tilsammen bærer navnet Bøgescenen, er på plads, og rundt omkring skyder der barer, restauranter og udskænkningssteder op. Den Smukkeste kan også i år melde alt udsolgt, hvilket skyldes den form og linje som festivalen hvert år skæres over, nemlig traditioner og genkendelighed, men også nytænkning og eksperimenterende tiltag. Den populære bar ”Royal Hill Palace” er placeret fuldstændig samme sted, som den har været i mange år, og aftaler man med venner og bekendte, at man mødes ved ”Royal Hill” – ja så ved man præcis, hvor man skal gå hen.
 Musikprogrammet byder på masser af nostalgi, men også helt nye toner og nye ansigter.
Det legendariske band Jethro Tull kan i år fejre deres 50 års jubilæum, hvilket bl.a. markeres med en tourné, der bringer dem til Stjernescenen torsdag den 9. august kl. 19.30. Billed & Ord vil være til stede, for at konstatere om der stadig er bid i Aqualung, Thick As A Brick og Bourèe. I den nye afdeling glæder vi os til at lægge øre til bl.a. Bogfinkevej fra Århus.
Bogfinkevej siger om sig selv ”Vi er jo bare tre gutter fra Aarhus, som gerne vil fortælle nogle enkle historier om de problemer, vi har med vores kærester og vores liv i det hele taget”, og det gør de på en særdeles charmerende måde. Bogfinkevej kan opleves i P3 teltet lørdag den 11. august kl. 13.30.
billed&ord