Fremragende fortælling af Poul Erik Skammelsen på Østbirk Bibliotek

Fremragende fortælling af Poul Erik Skammelsen på Østbirk Bibliotek
13. 11 2017
Af Karina Kallehauge, Østbirk Biblioteks Brugernævn

My Hometown
”Er I Bruce Springsteens fan – kender I: ”My Hometown”?, spurgte Poul Erik Skammelsen indledningsvis. ”Det er faktisk de amerikaner, der lever og kender til det liv, som Springsteen synger om, at det lykkedes Trump at skabe relationer til under valgkampen”.
 57 lyttere var mødt frem søndag eftermiddag for at høre journalist Poul Erik Skammelsen fra TV2, fortælle om Trump’s første år som Amerikas præsident.

Reality kommunikatøren Trump
På levende vis sikrede Poul Erik Skammelsen publikum, at de kom tæt på den verdensberømte og slagfærdige amerikanske præsident Trump.
 Hvordan det lykkedes en erhvervsmand, der er født og opvokset på Manhattan og har drevet forretning på Wall Street, at skaffe stemmer blandt de fattigste stater og distrikter i Amerika og af denne vej sikre sig embedet som USA’s næste præsident.
 Med reality kommunikation har Trump begået et stort brud på den gængse kommunikationsform og slipper oftest godt afsted med at sige alt, at sige lige, hvad han tænker. For eksempel har han netop udtalt, i relation til den russiske indblanding i det amerikanske valg, at han tror mere på Putin end sin egen efterretningstjeneste. ”Det er unikt og et brud”, gav Poul Erik som eksempel med et smil på læben.

Dansen med publikum
Publikum fik også lejlighed til at spørge ind og spørgelysten og interessen for Trump og USA var rigtig stor, hvilket gav en fantastisk dialog mellem journalisten og publikummerne. En dag hvor både det lokale, nationale og globale gik op i en højere enhed for de fremmødte.
 Næste arrangement på Østbirk Bibliotek er med musikjournalist Per Vium torsdag den 23. november kl. 19-21. Billetter af 40,- kan købes ved indgangen og på Bibliotekets hjemmeside.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!