Gadefest i Uldum

Gadefest i Uldum
08. 07 2018

Har du været til gademusik festival i Uldum? For deres udsendte var dette første gang jeg deltog i festlighederne og jeg har lige fundet ud af hvilken storslået festival som ligger tæt på i vores nærområde. Da Uldum Gademusik Festival kun varer en dag, har man til gengæld skruet op for alle tilbuddene og musik, underholdning, gøglerier samt meget mere kan opleves i bykernen fra 17 forskellige scener.
 For at komme ind i festivalområdet skal man i gennem en af de indgange, hvor man køber et festivalarmbånd og herefter er al underholdning gratis. Der er så mange tilbud fra de forskellige scener, at man simpelthen ikke kan nå at opleve, alle de tilbud, som dette kulturelle overflødighedshorn i Uldum byder på.
 Der er mere 125 enkelte arrangementer som afvikles fra lørdag formiddag og på flere af scenerne indtil midnat. Her kan du opleve de kendte kunstnere som f.eks. Ivan Pedersen, Erik Grip, James Rasmussen Trio og Michael Winckler. De gode amatører er her også, og de gør det så flot, at publikum flere gange ikke kunne stoppe deres klapsalver.
 Der er musikere, artister, kor, spillemænd, klovner, kræmmere, frivillige samt masser gæster i bymidten. De optrædende kommer fra hele Danmark og rækker ud i verden, til steder så langt væk som Argentina, Mexico og Australien. Byen er et kulturelt Babelstårn som varmt og kærligt tager mod tusindvis af gæster som suger alt det fremmede, velkendte og spændende til sig.
 Set som gæst, føler man at alle indbyggere i Uldum er involveret i festivalen og det gode vejr, gjorde arrangementet til en flot succes. Jeg håber alle havde en dejlig dag på Uldum Gademusik Festival, for næste gang skal jeg bruge mange flere timer til at opleve denne perle af en festival.
kildall

Sorry, you need to install flash to see this content.