GASOGLIM på Horsens Ny Teater

GASOGLIM på Horsens Ny Teater
11. 02 2019
Der er garanti for en stor FEST med alle de skønne sange fra både GASOLIN og Kim Larsens imponerende bagkataloger, når GASOGLIM går på scenen. Hvis man lukker øjnene, kan man blive transporteret direkte tilbage til lyden af den ægte vare. Ingen kan stå stille, og alle kan synge med!

Det bedste til dig og dine venner…

Ingen kan stå stille, og alle kan synge med! Der er med andre ord dømt FEST, lige fra de første toner i ”Strengelegen” er slået an, til den sidste akkord toner ud fra Danmarks nok mest autentiske GASOLIN’ kopiorkester. Det hele krydres med sprøde syng-med-sange fra Kim Larsens eget bagkatalog – altså det bedste fra to verdener.

GASOGLIM elsker at spille og gør det med en indlevelse og spilleglæde, der er nærmest skræmmende tæt på originalerne. Og lukker du øjnene, vil du sikkert føle, at det er Berlev, Jönsson, Beckerly og Larsen, der har indtaget scenen igen.

Der er garanti for, at man kommer hjem med rust på stemmebåndet og ømme fødder efter en god aften med GASOGLIM.

Den hæsblæsende koncert kan opleves i Horsens Ny Teaters Store Sal, hvor der er god plads til festen med alle de kendte og mindre kendte klassikere fra Danmarks mest ikoniske 70’er rockorkester og fra Lune Larsens eget bagkatalog. Du kan være sikker på en fest med masser af succes og kun det bedste til dig og dine venner!

Der er både sidde- og ståpladser til koncerten.