Gedved Musikforening præsenterer: Kim Sjøgren

Kim Sjøgren (pressefoto)
Kim Sjøgren (pressefoto)
Gedved Musikforening præsenterer: Kim Sjøgren
07. 09 2018
Så er Gedved Musikforening igen klar til at præsentere et spændende efterårs program. Vi lægger ud med Kim Sjøgren torsdag d. 4. oktober kl. 20.00, som er en del af Gedved kulturdage, der bl.a. rummer kunstudstilling og vinsmagning.

Som ved de andre koncerter, kan man forinden bestille koncert-buffet hos Seminariets ”Cafe og Restaurant Schmidt”. Billetter til koncerten kan købes på musikhus-gedved.dk og ved døren. Adressen er Egebjergvej 1, indgang fra Skovvej. Prisen for efterårets første koncert er 200 kr. for medlemmer og 225 kr. for ikke medlemmer.

Kim Sjøgren optræder flittigt i det meste af verden både som klassisk solist og som stand-up entertainer. Han blev født i Nakskov i 1955 og har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie.

Han har komponeret musik til film/TV og teater. I 1997 dannede han sit eget "Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra" der efterfølgende har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. I 2004, blev Kim udnævnt som Professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook