Gedved Musikforenings musikprogram

Kristian Lilholt Trio
Kristian Lilholt Trio
Gedved Musikforenings musikprogram
16. 08 2019
Gedved Musikforening har den glæde at kunne præsentere endnu et stærkt efterårs program anno 2019. Det bliver en skøn blanding af forskellige genrer.

Sæsonen indledes således med traditionel irsk musik fredag d. 27. september, leveret af trioen Tradish.

Tradish har igennem de sidste 10 år rejst rundt med deres musik, og fortalt historier på hundredvis af scener på tværs af Europa. Tradish har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

I forbindelse med Gedved Kulturdage, kommer Lone Selmer band 1. november, med de gode gamle danske klassikere - “Den allersidste dans”, “Kys det hele fra mig”, “Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes”, “Man binder os på mund og hånd” og mange andre, som på fineste og ærligste vis bliver fortolket af sangerinden.

Lone Selmers kærlighed for de danske sange stammer fra hendes årelange samarbejde med bassisten Hugo Rasmussen, som satte hende ind i de danske sange og bad hende oversætte amerikanske standards og synge dem på dansk i deres fællesband ”LoneHugoband”.

Med sig har Lone: Pianisten Ben Besiakov, bassisten Assi Roar, trommeslageren Frands Rifbjerg og saxofonisten Karsten Vogel.

Dernæst kan man nyde et musikalsk besøg af Kristian Lilholt trio fredag d. 22. november.

Kristian Lilholts varme og vedkommende 'menneskemusik' er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på i øjeblikket, og Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.

Sidst men ikke mindst afholdes den traditionelle julekoncert onsdag d. 11. december. Det bliver et genhør fra 2016 med trioen Sandstorm.

Pressen skrev dengang:

”Lokale Diana Buck udgør sammen med Stephanie Gudmundsen og Julian Hartwig-Hansen på el-guitar, trioen Sandstorm. De 2 sangerinder henrykkede med julesange fra julekalendernes succeser, juleklassikere og krydrede koncerten med Dianas egne kompositioner. Stephanie imponerede i særdeleshed med sin fornemme vokal i de mere jazzede udgaver af de stemningsfyldte klassikere.”
Billetter til koncerterne kan bestilles på musikhus-gedved.dk og koncertbuffet kan bestilles på tlf.:  20 27 52 27
Koncerterne er støttet af Horsens Kommune