Gedved: Se og hør Ester Brohus på Seminariet

Ester Brohus
Ester Brohus
Gedved: Se og hør Ester Brohus på Seminariet
06. 11 2018
Gedved Musikforening har fornøjelsen af at præsentere Ester Brohus med trio, fredag d. 23. nov. Kl. 20.00, på Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus.

Ester Brohus og hendes faste band har spillet sammen i tre år og består af musikere og mennesker som Ester Brohus sætter stor pris på. Mikkel Bøggild, der står for strengeinstrumenterne, er også producer på det nye album.

”Mikkel er nok den musiker i Danmark, jeg har mødt gennem tiden med den største forståelse og kendskab til countrymusikken og dens historie. Han spiller og synger til perfektion og håndterer de instrumenter, der forventes i countrymusikken. Jeg var ikke i tvivl om at han også skulle producere Heart of the Country”, siger Ester Brohus og fortsætter:

”Torben Bjørnskov er en dynamisk og levende kontrabassist. Han har en mening og en holdning til vores sammenspil og så er han desuden en fantastisk samarbejdspartner”.

Sabrina Brohus er Esters datter. De to har sunget og spillet sammen siden Sabrina var helt lille, og Sabrina har været fast med på kor i over 15 år.

”Vi synger helt perfekt sammen, og jeg er temmelig taknemmelig for, at vi kan følges på den måde vi gør. Så er hun er journalist og til stor hjælp for mig”, siger den stolte moder.

Billetter: musikhus-gedved.dk, pris medl./ikke medl.: 200 kr./225 kr.
Bestilling af koncert-buffet: 20 27 52 27