Generalforsamling i Venstre Gedved

Jens Jakob Jakobsen blev udnævt til æresmedlem af Venstre i Gedved på onsdagens generalforsamling.
Jens Jakob Jakobsen blev udnævt til æresmedlem af Venstre i Gedved på onsdagens generalforsamling.
Generalforsamling i Venstre Gedved
05. 03 2018

Der var tilbageblik på et aktivt år, da formand for Venstre i Gedved, Rasmus Clausen, aflagde beretning på Restaurant Møllebæk onsdag aften.
 En rundtur i bus med 31, fortrinsvis foreningens medlemmer, rundt i Horsens Kommunes udviklingsområder, med Martin Ravn og Ingerlise Thaysen som guide blev fremhævet af formanden. En oplysende tur i forhold til udviklings- og udstykningspolitik, som sluttede i Provstlund-udstykningen med Hans Bang som lokal rundviser og slutteligt vært for selskabet.
 derudover arrangementer med Inger Støjberg på Café Golfert og også i forbindelse med valgkampen med Venstres politiske ordfører Jakob Ellemann-Jensen på Elbæk Efterskole.
 Formanden evaluerede valget og konkluderede at foreningen fik et godt valg. Østbirk var højdespringeren i forhold til at hente stemmer, og man fik valgt 2 byrådsmedlemmer Peder Stougaard og Henning Jensen, og ydermere bibeholdt foreningen 1. suppleantposten til Birthe Knudsen, der i perioden var indtrådt i byrådet. Det samlede antal byrådsmedlemmer i Venstre blev fastholdt trods nedgang i det samlede antal stemmer og borgmesterkandidat Martin Ravn henter flere og flere personlige stemmer.
 Til bestyrelsen blev Rasmus Clausen, Elbæk genvalgt som formand. For en to-årig periode blev Niels Arne Kjærgaard, Gedved, Kaare Dahl, Søvind og Herluf Høyer, Østbirk valgt. For en periode på et år: Erik Winther, Gedved, Hanne Darling, Søvind og Mogens Bro Egelund, Elbæk.
 Slutteligt udtrykte Rasmus Clausen en overordentlig stor tak til Ingerlise Thaysen for indsatsen først i kommunalbestyrelsen i den gamle Gedved Kommune og sidenhen som medlem af Horsens Byråd.
 Aftenen bød iøvrigt på et aktuelt indlæg fra folketingskandidat Birte M. Andersen og udnævnelse af Jens Jakob Jakobsen som æresmedlem af foreningen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!