Gin-festival ved Hovedgård byfest 30. maj

Gin-festival ved Hovedgård byfest 30. maj
14. 05 2019
Super-Brugsen og byfesten arranger ginfestival prisen er 200 kr. og billetterne kan købes i Super-Brugsen Hovedgård. På indgangsbilletten vil man få 100 kr. i rabat på den første flaske gin man køber Brugsen har mange gode tilbud med. Under arrangementer vil brigsted blues band underholde. På indgangsbilletten vil der blive trukket lod om en flaske verdens bedst gin.

Gin buldrer derudaf og er nu den spiritus, som vokser mest herhjemme. Der er ingen tvivl om, at gin og tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år; men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset, og flere destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker.

Gin anvendes i dag mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, dry Martini og Tom Collins – men også i cocktails som Long Island Ice Tea. På festivalen vil man kunne møde en række af de mest kendte ginmærker og stifte nærmere bekendtskab med disse. Men også cocktail bølgen huserer og derfor vil der også være mulighed for at blive inspireret og smage på nogle af de mange spændende cocktails som dukker op og som vil blive serveret på festivalen.

Gæsterne bliver mødt med fortællinger og smagsoplevelser af både klassiske gin-produkter og de mere specialdesignede udgaver. Festivalen byder på ikke mindre end 15 forskellige ginprodukter, der suppleres af en bred variation af matchende tonicvand. Dermed er scenen sat til en verden af G&T's.

Arrangementet løber af stablen og i glassene torsdag 30. maj kl. 15 – 19 på byfestpladsen.