Godt nytår i Østbirk

Godt nytår i Østbirk
31. 12 2017
Velbesøgt nytårstradition i Østbirkhallen

ØIF-løberne inviterede traditionen tro til nytårsløb på årets sidste dag og til efterfølgende nytårsskål, denne gang i Østbirkhallens Cafeteria.
 Det populære arrangement havde ikke officielle deltagertal på den 3 km gåtur rundt i Østbirk eller den 5 km lange løbetur, der for de formstærke havde muligheder for forlængelse, blot man kunne nå i mål til den fælles skål præcis kl. 11.
 For præcis kl. 11 hævede Lene Nielsen glasset med bobler, og alle ønskede hinanden et godt 2018. En hurtig optælling til skålen var en fin indikation om at stadigt flere starter årets sidste dag med at ønske hinanden godt fremad ved arrangementet i Østbirk. Således var tallet 150 pænt under hvad der reelt var med på ruterne, hvoraf flere af deltagerne kom udenbys fra. Bl.a. var AC Horsens’ ungdomsafdeling talstærkt repræsenteret af fodboldspillere endda med forældre, og det velbesøgte arrangement i Østbirk vokser stadig stabilt - til næste år kan løbeklubben tilbyde nye rammer i de lokaler som er i udsigten for Østbirkhallen anno 2018.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!