Godt nytårstradition med sved på panden i Østbirk

Godt nytårstradition med sved på panden i Østbirk
21. 12 2017
ØIF-løberne inviterer igen til Nytårsløb/gang i Østbirk Nytårsaftensdag

ØIF-løberne inviterer til det populære nytårsløb nytårsaftensdag. Nytårsløbet er efter samme koncept som tidligere år på årets sidste dag.
 Det er 8. gang at ØIF-løb inviterer alle til dette arrangement. I år arrangeres en gåtur på 3 km, som alle absolut kan deltage i og der er er en løbetur på 5 km for dem der mener, det er den idelle nytårsdistance.
 Der er løbere fra ØIF-løb til at vejlede undervejs, ligesom der er udprintet rutekort.
 - På denne sidste dag på året favner løbeafdelingen i Østbirk IF alle der vil være med, lige fra familien med barnevognen og gående/løbende børn, bedstefar på 80 - og til langdistance løberen, siger Bent Kristensen, ØIF-Løb.
 I det daglige tilbyder løbeafdelingen i Østbirk IF også løb og gang for alle der er fyldt 15 år.  I øjeblikket er der ”vedligehold” - træning hver tirsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 10.00.
 - Vil du vide mere om løbeafdelingen kan du gå ind på ostbirkif.dk (under løb) og se hvad vi tilbyder, tilføjer Bent Kristensen.
 - Vi har en ambition om at tilbyde det samme i 2018, med start tirsdag den. 20. februar kl. 17.30. Herudover har vi planer om at tilbyde flere ”alternative” løbedage med f.eks. teknik, interval, bakke og trailløb. Endvidere vil der komme flere ”ud af huset” arrangementer, hvor vi starter et andet sted end ved klubhuset. Der er ligeledes et ønske om at vi laver 1 eller 2 events i løbet af året, hvor alle er velkommne, som ved nytårsløbet, det vil vi forsøge at opfylde. Så der er virkelig noget at glæde sig til i sæson 2018.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!