Gourmetburgere fra Odder kommer rullende til Horsens

Gourmetburgere fra Odder kommer rullende til Horsens
15. 05 2017

Fra på torsdag den 18. maj kan borgerne i Horsens sætte tænderne i de populære gourmetburgere fra Green Vibe Burger i Odder.
 I mange år har man kendt til fiskebilen og ostebilen foran supermarkederne, men for første gang får man nu mulighed for at købe aftensmad fra en burgerbil. Den populære Odderdiner Green Vibe Burger har nemlig investeret i en foodtruck, som fra på torsdag vil stå ved SuperBrugsen i Stensballe, og hvorfra man kan købe Green Vibes saftige burgere og tilbehør.
 Det nye initiativ vil blive fejret med lækre Åbningstilbud, hvor de første 200 kunder får mulighed for at købe en burgermenu for kun 50 kr. Det indbefatter en burger med oksekød eller kylling og stegte økokartofler med bearnaise mayo.
 - Vi laver burgerne fra bunden med hjemmebagte boller og gode lokale råvarer hele vejen igennem. Det er burgere som kan spises med god samvittighed, og vi glæder os til at servere dem for kunderne i Horsens, fortæller Jesper Ambrosius Østergaard, medejer af Green Vibe Burger.
 Burgerbilen vil fremover komme forbi SuperBrugsen i Stensballe hver torsdag fra kl. 16.30-20.00, og det er muligt at bestille i forvejen, så maden er klar til afhentning, når man er sulten.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!