Gudstjeneste og godt samvær med kaffe og kage på Ejer Bavnehøj

Præsterne Helene Hay og Lone Buhl
Præsterne Helene Hay og Lone Buhl
Gudstjeneste og godt samvær med kaffe og kage på Ejer Bavnehøj
15. 04 2019
Traditionen tro er der den sidste søndag i maj Friluftsgudstjeneste. Friluftsgudstjeneste, der sker i samarbejde mellem Ousted/Tåning/Hylke sogne og Østbirk/Yding. Søndag 26. maj. kl. 14.00 Friluftsgudstjeneste.

Vi bor et fantastisk sted - med den skønneste natur omkring os. Ejer Bavnehøj lige i vores baghave - et helt fantastisk sted, med udsyn vidt omkring. Og her er endda ishus, der er toiletter og bænke – et godt samlingssted – et godt sted til søndagstur. Et godt sted at holde gudstjeneste. Herfra kan naturen betragtes som et af Danmarks smukkeste alterbilleder.

Vi har valgt at fordele opgaverne således: Vorherre er ansvarlig for vejret.
Præsterne Helene Hay og Lone Buhl tager sig af gudstjenesten.
Organist Lena Gudnason står for tangenterne.
Kirkesanger Kirstine Lykkebo løfter fællessangen og Ovsted/Hylke og Tåning kirkers børnekor vil synge for os!
Menighedsrådene står for kaffe eller en sodavand samt kage til enhver gudstjeneste deltager.

Du sørger for dig selv, og meget gerne sørger du også for andre – Dvs. du tager en nabo, en mor eller andre med til gudstjeneste. Evt. tager du også lige selv en klapstol og et tæppe med.

Fælles, for os alle - vi kommer med godt humør – for det bliver en fantastisk søndag med gudstjeneste i det fri. Opgaverne, er fordelt som beskrevet ovenfor   - men skulle der alligevel være noget, der ikke går som ”præsten prædiker”, så hjælper vi hinanden. Regner det i stride strømme, så rykker vi ind i Ousted Kirke.

Vel mødt! Enhver fra nær og fjern er selvfølgelig som altid mere end velkommen!