Halbyggeri i Hovedgård stoppet af konkurs

Halbyggeri i Hovedgård stoppet af konkurs
Halbyggeri i Hovedgård stoppet af konkurs
Halbyggeri i Hovedgård stoppet af konkurs
11. 01 2020
Efter totalentreprenøren Dansk Halbyggeri gik konkurs tirsdag 7. januar har arbejdet på den nye multihal i Hovedgård stået stille.

Dansk Halbyggeri har været økonomisk trængt og kom i 2018 ud med et underskud på to millioner kroner, i 2017 fik selskabet dog et beskedent overskud – man forventer, at en række kreditorer står til at indkassere store tab i den forbindelse.

På Facebook skrev Mikkel Juel Christoffersen på vegne af Hallens Forretningsudvalgs denne opdatering:

”Tak for jeres respons på tidligere opslag angående halbyggeriet. Vi har umiddelbart udelukkende betalt for det arbejde, der er udført, og de indsamlede midler er ikke i fare. Vi afventer fortsat det videre forløb.”

Mads Bjørn Jensen som er formand for Hovedgård Hallen maner til besindighed og fortæller at man ikke er i panik, da der ikke er betalt for mere end der er lavet. Han siger at der nok skal komme en hal, men lige nu er leveringen forsinket – hvor længe kan han ikke fortælle endnu.

Rundt om landet er en række halbyggerier ligeledes gået i stå efter konkursen og det kan også betyde at en række underleverandører kan forvente at miste betydelige beløb i kølvandet på konkursen.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook