Håndsprit og trylleri på Vestbirk Camping

Håndsprit og trylleri på Vestbirk Camping
22. 07 2020
Sommer, ferie og camping, det hænger unægtelig sammen for mange og især denne sommer er der fyldt op på landets campingpladser. Avisen tog til Elite Camping Vestbirk for at opleve sommerunderholdningen for de mindste, med Karla Kanon.

Lad jeg sige fra begyndelsen af Karla Kanons Spirit’nye Show også fangede undertegnede, lige så meget som vi yngste som næsten trillede rundt af grin på plænen.

Der var samlet omkring 50 børn og voksne for at se showet, som er et klovne- og trylleshow til figuren Karla Kanon. Temaet fra, meget apropos, hygiejne omkring covid-19 og især håndspritten udgjorde næsten en hovedperson i sig selv. Alt skulle sprittes af og show begyndte med at Karla Kanon fandt sin forstøverflaske frem og gik en rundt ud blandt publikum og vi fik alle et sprøjt fra flasken – indholdet var heldigvis kun vand.

Næsten efter tur fik de yngste lov til at hjælpe Karla Kanon med at udføre hendes tryllenumre og hver gang hun udførte et nyt og overraskende trick, brød jublen og grinene ud blandt de yngste. Der var en god stemning på Vestbirk Camping og Karla Kanon havde et godt og professionelt tag i sit publikum, børn og voksne, fra begyndelsen til slut.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook