Hassel-huset fik grønt flag

Hassel-huset fik grønt flag
11. 04 2014

Børnehaven/Vuggestuen Hassel-huset i Gedved er blevet certificeret og har fået det grønne flag. Institutionen markerede det i torsdags, hvor borgmester Peter Sørensen hejste det grønne flag og derefter var der lagkage til alle.
 Det grønne flag betyder, at institutionen har lavet en grøn handleplan, der giver børnene mange gode, sunde og lærerige naturoplevelser året rundt. I Hassel-huset kommer børnene på tur i naturen hver uge, bl.a. til skov og sø, bondegård og naturcenter. Temaer har været ”Kompost/affald” og ”Fra jord til bord”, hvor børnene har været med til at samle affald m.v., samt sået og høstet rødbeder. To medarbejdere har været på kursus, Eigil og Birgit, der i øvrigt har været initiativtager til projektet, og de kunne præsentere certifikatet for de fremmødte.
 Institutionsleder Dorte Ris bød forældre og borgmester velkommen, hvorefter man sang sangen om Kompostormen Orla. Borgmester Peter Sørensen kunne derefter lykønske Hassel-huset med certifikatet gå til flagstangen, hvor dannebrog blev strøget og det store grønne flag blev hejst.
 Og så var der lagkage.
bogo