Haveblogger viser haven frem

Haveblogger viser haven frem
08. 07 2017
Der er åbne haver over hele landet i weekenden 8.-9. juli, når Haveselskabet afholder sin årlige Havefestival. Det gælder også i Sondrup Bakker, hvor haveblogger og planteskribent Lotte Bjarke holder åben have i naturskønne omgivelser.

Lotte Bjarkes have ligger i smukt, kuperet terræn med udsigt over Horsens Fjord. På 5.000 kvadratmeter er der plads til både have og natur. Klippede græsstier fører den havevandrende fra rum til rum og gennem havens mere vildsomme hjørner, hvor det er naturen, der bestemmer.

Haven er indrettet med mange forskellige haverum og mange hyggelige siddepladser. Der er en stor mangfoldighed af planter, og lige nu står de mange blomsterbede i velovervejede farvekombinationer i fuldt flor, og både køkkenhaven og drivhuset bugner.

Lotte Bjarke har også en stor passion for at dyrke planter i krukker. Overalt i haven, bløder krukkegrupper med blomster i afstemte farver hårde linjer op og skaber ekstra frodighed

Nyt hjemmelavet drivhus
Der er altid nye projekter i gang i haven, for noget af det allerbedste ved at have en have er da, at man aldrig bliver færdig. Når den ene havedrøm er gået i opfyldelse, melder der sig altid en ny.
En havedrøm er lige blevet til virkelighed. Drømmen om et smukt drivhus til hygge og planteværksted. Det nye drivhus er designet og bygget helt fra bunden af husets handyman.

Pop-Up plante shop
I anledning af Havefestivalen lander der en Pop-Up shop med plantesalg i carporten. Et parti lækre stauder i fuldt flor sælges mod kontant betaling/MobilePay.

Haven er åben 8.-9. juli kl. 10-17 på Sondrupvej 42, 8350 Hundslund

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!