Henvendelse til 600 60+

Når stenene i tæppecurling er sendt af sted, skal det afgøres, hvem der vandt – og med hvor mange sten.
Når stenene i tæppecurling er sendt af sted, skal det afgøres, hvem der vandt – og med hvor mange sten.
Henvendelse til 600 60+
02. 09 2019
Ifølge statistikkerne er der i 8752-området cirka 600 personer over 60 år, der ikke er aktive i Østbirk Idrætsforening. Nogle af dem håber Østbirk Idrætsforenings seniormotionsudvalg at se på torsdag, når den ny sæson ”Idræt om Dagen” starter i Østbirkhallen.

Med færdiggørelsen af den nye hal sidste år blev der plads til aktiviteter i dagtimerne for folk uden for arbejdsmarkedet, og det havde cirka 40 ældre stor glæde af i sidste sæson.

Men der er god plads til endnu flere, siger seniormotionsudvalget, der har planlagt to aktive formiddagstimer, hvor der både bliver plads til motion, samvær og et godt grin.

Efter en let opvarmning kan der prøves forskellige spil – både kendte og ukendte. Det er bl.a. balls, pickleball, ringo, tæppecurling, new age curling og kurvebold. Hver gang sættes flere spil op, men der skiftes også lidt ud, så de mange forskellige aktivitetsmuligheder for ældre bliver prøvet af, og der kommer også hver gang et spil frem, som kan få pulsen op.

- Motion er vigtig for den ældre generation, og derfor håber vi, at mange vil tage imod vores tilbud, som starter på torsdag 5. september kl. 9.30 – 11.30. Vores mål er en fordobling af deltagerantallet, for ifl. visionen for hele Horsens Kommune, skal endnu flere borgere – ca. 10.000 - være idrætsaktive. Det betyder, at vi i Østbirk-området gerne skulle have 300 flere medlemmer, og det mål håber vi at kunne bidrage til at nå med en større tilslutning til Idræt om Dagen, siger Gudrun Andreasen, formand for Østbirk Idrætsforenings Seniormotionsudvalg.