Hjalmer på Horsens Ny Teater

Hjalmer på Horsens Ny Teater
01. 07 2018

Hjalmer står for god, gedigen dansksproget popmusik. Den unge artist strøg til vejrs med debutsinglen ”Hjem til en anden” og er siden gået fra succes til succes. Nu er Hjalmer igen klar til at charmere publikum på Horsens Ny Teater.

Både eftertænksom søndag og en aften med dåsebajere
Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer er en sådan artist.
 Som et lyn fra en klar himmel bragede den unge sanger døren ind med debutsinglen Hjem til en anden, og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP’en Skabt til at være ung efterfulgt af en landsdækkende turné.
 Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Hjalmer siger selv om musikken: Det er både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken.
Hjalmer er i sandhed en ung artist på vej frem, og til foråret spiller fylder han igen Store Sal på Horsens Ny Teater med sine smukke sange. Det er en stående koncert, men der er siddepladser til salg på balkonerne, hvis man gerne vil kunne sidde ned under koncerten.
 Koncerten den 22. februar begynder kl. 20,