Horsens harmonikatræf sprænger alle rammer

Knud Erik Kristensen, arrangør Horsens Harmonika- og Spillemandstræf.
Knud Erik Kristensen, arrangør Horsens Harmonika- og Spillemandstræf.
Horsens harmonikatræf sprænger alle rammer
09. 02 2019
Der skal mere end kedeligt regnvejr og blæsevejr til at holde harmonikaentusiasterne hjemme foran TV-et. Det vidnede et fyldt INSERO om, hvor alle borde og stole var taget i brug.

Avisen mødte en af arrangørerne Knud Erik Kristensen som tydeligvis havde travlt med at afvikle den stor succes:

- Vi har stor succes og har udsolgt af madbilletter til spisningen i aften. Vi har fået nogle få afbud, men de ledige billetter bliver bogstaveligt revet ud af mine hænder.

I år er det sjette gang at man afholder Horsens Harmonika- og Spillemandstræf. Arrangementet laves i samarbejde med Lions Club Horsens Bygholm. De forrige fem arrangementer blev afholdt i Vesthallen i Horsens og allerede i 2019-udgaven er det tydeligt, at skiftet til den større INSERO-hal var en god beslutning, da den har god lyd og eget lys udstyr og de nødvendige publikumsfaciliteter.

Der er fyldt på gulvet foran scenen lige fra første strofe af den herlige harmonikamusik og dansen går lystig, og der er i det hele taget en god stemning i hallen og ved bordene.

- Vi har et publikum som jeg kalder 50+ og jeg så gerne at vi på sigt kunne tiltrække flere yngre publikummer, så harmonikamusikken ikke helt dør ud, afslutter Knud Erik Kristensen inden den næste opgave skal løses.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook