Høstgudstjeneste i Østbirk kirke

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Høstgudstjeneste i Østbirk kirke
18. 09 2018
Marken er mejet og kornet er høstet – og nu går det hen i Kirken til Høstgudstjeneste. Kom og vær med til den skønneste tradition: Høstgudstjeneste. Som afholdes søndag 7. oktober kl. 19 i Østbirk kirke.

Der er meget at brokke og beklage sig over. Ikke alt går som vi ønsker. Når vi har grædt ud. Når vi har brokket os – så er det vigtigt at vende tankerne imod det der er at takke for. Vi er mange, der vitterlig har meget at sige tak for. Derfor holder vi Høstgudstjeneste for lige at standse op en stund og tænke over ens høst. Tænke over, hvad vi hver især har at sige tak for.

Der er den helt håndgribelige høst: Kornet på marken. Blommerne i træet. Men høsten kan også være: At man har fået børn eller børnebørn. At manden på forunderlig vis stadigvæk er der, når man vågner om morgenen. Et godt helbred. Tag over hovedet og meget, meget mere. Tænk selv efter – hvad har du at sige tak for?

Efterfølgende er der i præstegården kaffe på kanden og Æblekage i skålen. Der vil selvfølgelig også være en lille quiz – lavet af sognepræst Lone Buhl - man kan deltage i.