Hovedgård Bypedel ordning skal fejres

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Hovedgård Bypedel ordning skal fejres
08. 09 2019
Bypedel-ordningen har nu været aktiv i en sæson, og Hovedgård Lokalråd vil fejres dette ved en lille sammenkomst der afholdes 20. september kl. 16.00 til 18.00 på ”Det Grønne Areal” ved Sogneskellet 3 i Hovedgård.

Der har været udfordringer med at få startet Bypedel-ordningen op det har budt på udfordringer. Bl.a. tog det lidt tid før Horsens Kommune kunne udlåne nødvendige haveredskaber herunder havetraktor, til vedligeholdelse af grønne arealer, beplantninger og vejrabatter. Samtidig mangler man stadig at få et lokale til opbevaring af nævnte redskaber, samt lokale hvor By pedeller kan samles før og efter arbejdet.

Man er bekendt med, at Horsens Kommune gør deres yderste for at finde pragmatisk løsning på lokaleudfordringen, og det indenfor en overskuelig tid.

Men i Hovedgård by dyrker vi fællesskabet, så vi finder en løsning indtil Horsens Kommune kan opfylde deres del af aftalen.

Hovedgård Lokalråd vil til denne sammenkomst byde på en forfriskning og en lidt Bypedel-kage. Så mød op til denne lille sammenkomst, hvor du bl.a. kan mødes med de nuværende By pedeller, og får en snak om hvordan de arrangere arbejdet. Hvis du efterfølgende kan se dig selv, som en del af Bypedel-ordningen, er Søren Haubjerg som styrer Bypedel-ordningen, klar til at aftale nærmere med dig.