Hovedgård Friluftsbad åbner

Hovedgård Friluftsbad åbner
22. 06 2018

Lørdag den 30. juni åbner sæsonen traditionen tro i Hovedgård Friluftsbad, når skoleferien sætter ind.
 - Vandet er netop målt til dejlige 22 grader, så for alle friske vandhunde er det blot at komme afsted og få nogle hyggelige timer i samvær med kammeraterne og med sine børn og børnebørn, siger Rikke Pijnenburg fra svømmeklubben i Hovedgård.
 - I løbet af sæsonen plejer vi at arrangere et til to events i svømmebadet, og allerede nu på søndag den 1.
juli kl. 13.00 løber første event af stablen. Her kommer Horsens Dykkerklub forbi og giver interesserede mulighed for at prøve at dykke med snorkel og med flaske. Er man ikke lige til dykning, er der selvfølgelig stadig masser af plads at boltre sig på i Hovedgårds 25 meter lange friluftsbad, eller
man kan hygge med en omgang volley, kongespil eller petanque. I slutningen af sæsonen kigger DGI forbi til et yderligere arrangement i friluftsbadet. Her er temaet “Leg-i-vand”, men mere løfter vi ikke sløret for lige nu.
 - Livredderne er alle de kendte fra de sidste par år, så vi håber på 6 festlige uger med masser af godt vejr og besøgende i friluftsbadet i Hovedgård.
 Svømmebadet er åbent dagligt fra kl. 12.30-17.30, selvfølgelig med forbehold for vejret. En dagsbillet koster 20 kr., og der er 10 ture til 150 kr.