Hovedgård: Stor tilstrømning til loppemarked

Hovedgård: Stor tilstrømning til loppemarked
28. 06 2020
Det er mange måneder siden at HIET i Hovedgård sidst havde åbent for loppemarked og at dømme på fremmødet og de mange biler på Vestergade så har lopperne og de frivillige været savnet.

Tove Frandsen som koordinerer de frivillige ved loppemarked kunne fortælle at interessen for at komme ind og købe lopper var ekstraordinær stor denne søndag:

- Vi havde en mur af mennesker stående udenfor og alle ville gerne ind og se de gode loppefund. Vi tog en hurtig beslutning da vi allerede var klar og åbnede indgangen ti minutter før planlagt. Ja, selvom det begyndte at regne samtidig, strømmede både vand og købere til, fortæller en glad Tove Frandsen mens hun dirigerer trafikken ind og ud af området.

Pga. Corona var der kun effekter udendørs og man måtte kun have 50 købere inde på matriklen ad gangen, og der opstod små køer udenfor på fortovet. Heldigvis var købelysten stor og familier med børn, samt halvprofessionelle købere var kørt til Hovedgård for at få fat i de mange gode ting.

- Vi har fået indleveret mange effekter mens landet har været lukket ned og klokken 14 fik kunderne mulighed for at fylde en bærepose med varer for kun 25 kroner og det ser ud til at være meget populært, konstaterer en tilfreds loppe-koordinator Tove Frandsen.

Ved dagen loppemarkedet blev der solgt for i alt kr. 6.000, - og man er tilfreds med resultatet. Det legetøj som man ikke fik solgt, blev straks efter doneret til Red Barnet, som blev meget glade for donationen og nu kan det få nyt liv hos et andet barn.

Næste loppemarked i HIET bliver afholdt søndag 6. september kl. 13 – 16.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook