Hovedgård vandt lokalopgøret mod Søvind

Hovedgård vandt lokalopgøret mod Søvind
08. 10 2017
Fodbold, serie 3 herrer: Hovedgaard IF-Søvind GIF 3-1

Lørdag eftermiddag var der lagt op til et lokalbrag i serie 3, da Hovedgård og Søvind krydsede klinger. I silende regn gennem det meste af opgøret formåede ingen af holdene at skabe en seværdig kamp med poleret fodboldspil. Tempo i kampen kom der først, da Søvind efter 10 min. spil havde flyttet holdet langt frem og samtidig mistede bolden til en kontra, der blev sendt i fødderne på lynhurtige Christian Overholm. Denne kunne med en sikker scoring bringe sit hold foran 1-0. Søvind svarede igen få minutter senere, og udligningen faldt, da Rasmus Teglgaard fandt Daniel Owen Grouleff Andersen med et indlæg. Søvind måtte dog ærgre sig over en manglende offsidekendelse nogle minutter senere, da Christian Overholm igen fandt vej til netmaskerne på en centring. Som afslutning på halvlegen modtog Benny Emdal et gult kort for at brokke sig til kampens kvindelige dommer.
 I anden halvleg var der ikke mange chancer at skrive hjem til nogle af holdene, men Kasper Østergaard Hansen lukkede kampen med sin scoring til 3-1 på et godt langskud 20 minutter før tid. Herefter fik Hovedgård Mads Sørensen sendt ud med et gult kort for benspænd. Gæsterne fra Søvind formåede ikke at udnytte fordelen ved at være 11 mid 10, og i stedet blev det ved et par sporadiske chancer.
 Med sejren tog Hovedgård et vigtigt skridt mod avancement til serie 2, mens Søvind frister en tilværelse som næstsidst i puljen. I næste runde spiller Hovedgård på udebane mod HB, mens Søvind møder Rye BK.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!