Hr. Weyse besøgte Horsens Ny Teater

Jens Jakob Tychsen skriver autografer
Jens Jakob Tychsen skriver autografer
Hr. Weyse besøgte Horsens Ny Teater
06. 11 2018
Kongelig skuespiller Jens Jakob Tychsen var søndag den 4. november inviteret af Odd Fellow logerne i Horsens til at holde et foredrag på Horsens Ny Teater.

Jens Jakob Tychsen er bedre kendt som Hr. Weyse fra Tv-serien Badehotellet, som i foråret atter engang forførte TV 2’s seer med en farvelade af forskellige personligheder i og omkring Andersens Badehotel.

Jens Jakob Tychsen fortalte om produktionen og tilblivelsen af serien, men også om arbejdet med rollen som den flamboyante hr. Weyse og krydrede foredraget med musik, sang, anekdoter og fraklip. På dynamisk vis blev publikum ført om bag kulisserne og hørte om casting og hvordan den allernyeste computerteknologi bl.a. har gjort det muligt at optage filmen i København og klippe baggrunden ind fra Nordjylland.

Jens Jakob Tychsen var særdeles energifyldt og med medrivende stor humor og nærvær underholdt han en fyldt teatersal i næsten 2 ½ time. Publikum var i høj grad veloplagt og klapsalver afbrød gang på gang den populære skuespiller.

Efter forestillingen blev der tid til autografskrivning. Arrangementet i Horsens Ny Teater, var startskuddet til fejring af Odd Fellows 200 års stiftelsesdag i 2019 og flere arrangementer bliver afholdt med det formål at samle et større beløb til donation, som på ordenens stiftelsesdag i april 2019 vil blive doneret til socialt udsatte børn og unge i Horsens.