Hvem vil være milliardær?

Den kunstneriske ledelse på ”Annie” er (fra venstre) instruktør Jens Frausing, kapelmester Rasmus Steenberg, sanginstruktør Johnny Jørgensen, koreograf Jacob P. Andersen og scenograf Anders D. Jensen.
Den kunstneriske ledelse på ”Annie” er (fra venstre) instruktør Jens Frausing, kapelmester Rasmus Steenberg, sanginstruktør Johnny Jørgensen, koreograf Jacob P. Andersen og scenograf Anders D. Jensen.
Hvem vil være milliardær?
29. 10 2016
Sommerspil søger mænd, kvinder og børn

Der er rift om rollen som lille, forældreløse ”Annie”, når Palsgaard Sommerspil holder audition 26. og 27. november. 15 piger har allerede meldt deres ankomst, og til kvinderollerne er der også kandidater.
Men det er tilsyneladende endnu ikke gået op for mandlige musical-aktører, at der er spændende roller også til dem i næste års forestilling på Danmarks Smukkeste Friluftsscene i slotsparken i Hosby mellem Horsens og Juelsminde.
Der er mulighed for at blive milliardær - eller endda præsident.
”Vi er positivt overraskede over, at vi allerede har over 40 tilmeldinger til audition, men kun to af dem er fra mænd”, fortæller Agnete Bjerg, der er næstformand i Palsgaard Sommerspil.

Ledelse på plads
Hun glæder sig over, at en stærk, kreativ ledelse er på plads. Den rutinerede instruktør Jens Frausing får selskab af en enkelt Palsgaard-debutant, kapelmester Rasmus Steenberg. Han har i flere år været dirigent for Nyborg Voldspil og for musicalproduktioner i Herning Kongrescenter.
Koreograf er Jacob Philip Andersen, der har medvirket i en række Palsgaard-opsætninger og er uddannet på musicalakademiet i Fredericia, hvor vokal coach Johnny Jørgensen arbejder til hverdag. Som scenograf vender Anders D. Jensen tilbage til Palsgaard efter at have været optaget andetsteds de seneste fire år.

Sjov og storslået
Alle glæder de sig til at sætte scenen i 1930’ernes New York, hvor forældreløse Annie vil væk fra børnehjemmet, bestyret af den fordrukne og tyranniske plattenslager Miss Hannigan. Annie stikker af og finder et hjem hos mangemilliardæren Oliver "Daddy" Warbucks og hans sekretær. Miss Hannigans kriminelle bror Rooster og hans veninde Lily går efter dusøren, som Warbucks udlover, hvis Annies forældre melder sig. Men mon ikke det gode vinder over det onde til sidst?
Ud over Annie og syv børnehjemsveninder, miss Hannigan, sekretæren og Lily er der således brug for en mandlig stepdanser, som også kan synge, en mangemilliardær med et varmt hjerte og en amerikansk præsident ved navn Franklin D. Roosevelt. Og så skal der naturligvis også bruges mænd til ensemblet – til korsang og dans.
”Vi skal opleve en forestilling, som bygger på de storslåede amerikanske musicaltraditioner, som vi husker dem med Fred Astaire og Ginger Rogers, og der er swingende verdenshits blandt sangene. Så vi er sikre på, at både aktører og publikum får en rigtig god oplevelse”, siger Agnete Bjerg.

Tilmelding til audition 26. og 27. november sker via palsgaardsommerspil.dk. Audition foregår på Slotsskolen, Fussingsvej 6, Horsens.

yesGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!