Hyttetur til Daneborg

Hyttetur til Daneborg
31. 05 2018

For sjette år i træk har Vestbirk Naturbørnehave været på Koloni/Hyttetur til ”Daneborg” ved Juelsminde.
 - Torsdag blev vi hentet af bussen og det var en flok meget forventningsfulde børn, som steg op i en dobbeltdækker. Nogle har før været med på hyttetur, men for nogle var det første gang, så tændingen var høj. Vi ankom til spejderlejren kl. 10.30 og startede med at spise vores medbragte mad. Derefter indlogerede vi os på vores værelser. Vi var 25 børn og 7 voksne afsted. Vi drog lidt senere i samlet flok ned til havet. Og vi havde i den grad vejrguderne med os - høj himmel og bagende sol. Så blev der ellers leget og fundet interessante ting. Døde krabber, sjove sten og nogle mærkværdige tingester, som viste sig at være bananer fra den tidligere på året tabte container. Børnene døbte dem meget rammende ”saltbananer”. Små børn og vand skal man være meget påpasselig med, så vi badede ikke, men stod i vandkanten og sjoppede. Så blev det tid til boller, frugt og kage og leg udendørs og indendørs. Til aftensmad spiste vi Heidis legendariske burgere, dernæst en hurtig tandbørstning, i nattøj, godnatlæsning og kl. 20.00 var der ro over hele linjen. En dejlig dag var slut, siger Truller Lilmoës.
 - Næste morgen var der morgenmad, som strakte sig over lang tid. Nogle blev i lejren og andre spadserede hele vejen til Juelsminde. Vi var på legeplads og snakkede med folk vi mødte, alle var utrolig venlige. Inden vi vendte næsen hjem mod lejren fik vi alle en is.
 Vi spiste frokost og pakkede vores grej. Så var der tid til leg, inden børnene blev hentet af deres forældre. Og det var meget trætte børn og voksne, som havde fået en på opleveren. Vi har haft en meget dejlig tur, som vi gentager til næste år.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!