Ingen oprykning i Horsens, og dog

Mandag aften tog Horsens fS imod Østbirk i en kamp mellem de to hold, som her i turneringens næstsidste opgør endnu ikke havde prøvet at tabe.
 Østbirk kunne med en sejr sikre oprykning til serie 3. Hjemmeholdet havde imidlertid endnu mere brug for en sejr i bestræbelserne for forfremmelse. Det så da også ud til at hjemmeholdet var de mest sultne. Første halvleg tilhørte helt hjemmeholdet, som med 3 scoringer grundlagde den komfortable sejr. Østbirk bragte dog spænding tilbage i opgøret lige før pausen, da Oskar Munch reducerede til 3-1, og Østbirk var særdeles nærgående frem til pausefløjtet.
 Østbirk fortsatte med at presse på efter pausen, men var langt fra skarpe, for muligheder var der nok af, men da en forsvarsfejl gav Andreas Leed frit mål, blev kampens sidste scoring også sendt ind af 3-måls skytten. De gules sidste målscorer var Martin Stiil Frederiksen.
 HfS kan sikre sig den oprykningsgivende førsteplads til serie 3 med en sejr på søndag, Østbirk følger sandsynligt efter med en sejr i sidste kamp mod Lund.
 For Østbirk er det nu matematik på decimaler i oprykningen mellem toerne, men Østbirk har nærmest alle kort på hånden.
 Og sandsynligvis var der reelt dobbeltoprykning i Horsens mandag aften.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!