Ivan Pedersen & Trio på Horsens Ny Teater

Ivan Pedersen & Trio på Horsens Ny Teater
13. 07 2017

Publikum i Horsens kan den 26. april 2018 glæde sig til et gensyn med Ivan Pedersen, der sammen med sin trio vil indtage scenen på Horsens Ny Teater.

Ivan har hjertet med
Ivan Pedersen er efter mere end 50 år på scenen, stadig i fuldt vigør. Han har været i gang i to menneskealdre og har stadig hjertet med. Man skulle jo synes, at det er i orden at gå på pension, når man er 67 år gammel, men det kunne dansk musiks ”grand old man” - Ivan Pedersen, ikke drømme om.
 Ivan er ”still going strong”, og denne aften er han i selskab med sin fremragende trio – et hold dygtige musikere, der gennem årene næsten er groet sammen med Ivan.
 I reglen disker Ivan op med små courserier om dagligdagens begivenheder med bidske, kærlige pointer, så publikum kan se frem til en aften med grin, smil og enkelte hårrejsende øjeblikke.
Teatersalen er denne aften opstillet med cafeborde, så rammerne er optimale for en tæt og varm stemning på en aften, hvor Ivan lover, at publikum kommer til at genhøre gamle kendinge, numre fra det seneste album og måske også nogle andre overraskelser.
 Nye lyttere kan begynde her.
 Koncerten i Horsens Ny Teaters store sal bebynder kl. 20.00.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!