Jens Glavind fortæller anekdoter i sognehuset

Jens Glavind, Østbirk
Jens Glavind, Østbirk
Jens Glavind fortæller anekdoter i sognehuset
22. 07 2020
Kom til åbent hus for "Gud og hvermand" i Østbirk præstegård torsdag 27. august kl. 10.30 - 12.00 og hør bysbarnet Jens Glavind fortælle anekdoter om sit liv i Østbirk.

Vi starter normalt med et par fællessange fra Højskolesangbogen. Quiz løses af dem, der har lyst - altid spændende gevinster. Der spises tarteletter, hældes op i kaffekopperne og så går dagens fortæller i gang.

Denne gang er det bysbarnet Jens Glavind, der fortæller muntre anekdoter om sit liv og menneskene her i Østbirk.

Jens Glavind er født, opvokset og stadig bosiddende i Østbirk. Jens var ikke ret gammel inden han tjente sine lommepenge ved at ringe solen op og ned fra Østbirk Kirke. Senere som ung imens han studerede tjente han sine penge ved at køre Taxi (Østbirk Taxi v. Freddy).

Men utrolig meget har Jens gjort uden at få løn for det – Jens har altid gjort meget for Østbirk. Igennem utallige år var han en styrende kraft i Borgerforeningen. Jens var primus motor (sammen med Allan Frandsen) i udgivelsen af bogen som Borgerforeningen udgav til deres 100-års jubilæum.

Jens har været lokal politiker og det var Jens, der tog teten til at Østbirk fik det fine torv. Jerns har også været aktiv angående det nye lægehus og meget mere kunne nævnes.

Det bliver spændende at høre Jens fortælle om sit liv og menneskene her i Østbirk og omegn.

Alle fra nær og fjern er hjertelig velkomne – vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer i henhold til Corona – så kom trygt.

For spise, drikke, kaffe mv. betaler man hver gang på dagen 30 kr. Der er ingen tilmelding - så kom endelig i god tid - Vi lukker dørene, når det antal, der må være i Præstegården er kommet ind.