Jesper Bisted med pokal og DM-point

Jesper Bisted med pokal og DM-point
02. 09 2019
Det var en meget glad Jesper Bisted, Horsens som efter et fantastisk flot arrangeret Suzuki Rally i Sorø (31. august) kunne se de kølige facts på en ellers helt igennem varm sensommerdag, ud af 86 tilmeldte mandskaber til rallyet, så blev slutresultatet samlet set 7’er generelt samt 4’er i kongeklassen, så Jesper var smil fra øre til øre efter rallyet.

Jesper Bisted fortæller med stor entusiasme:

- Jeg er så hammer stolt og glad for vores resultat, vi blev hurtigste Super 2000 bil og en placering højere oppe generelt end min målsætning, faktisk manglede vi kun 1,2 sekunder op til sjettepladsen generelt. En helt igennem hold præstation, Arly Larsen (Dianalund/codriver) og jeg har bare den bedste kemi, og det giver også ro, og kan også aflæses på hurtigere prøvetider, ro og selvtillid giver bare hurtigere prøvetider.

På løbets femte hastighedsprøve, da prøvede Jesper at overgå naturens kræfter, nemlig at bremse i luften, og nej, det kan man ikke, men selvtillid avler selvtillid, så bremsepunktet efter en top mod en chikane skulle lige prøves at strækkes lidt, men det kostede kun lidt i det samlede tidsregnskab.

Der var to servicepauser, men igen var bilen, Ford Fiesta Super 2000 nem at servicere, kun tankning, hjulskift, rudevask og almindelig efterspænding af diverse, så i pausen kunne der snakkes og spises mere end at skrue, en sand fornøjelse.

Favoritprøven i løbet for Jespers vedkommende var SS2 og 5, men alle prøver var af høj kvalitet og med større udfordring end Jesper havde vurderet under notekørslen.

Løbet havde base i midtbyen, og klubben (Slagelse Auto Sport) havde virkelig kræset omkring både det sportslige men især rallycentrummet i midtbyen var magisk, med så mange mennesker til at kigge på og snakke med, det var sydlandske rally tilstande, det kan man blive helt høj af.

Igen fik man gode DM-point og en flot placering i både klassen og generelt, og på podiet og at få en velfortjent pokal med hjem, det skulle da udløse en kold fadbamse til alle i og omkring Bisted Motorsport.