Joey Moe i akustisk udgave på Horsens Ny Teater

Joey Moe i akustisk udgave på Horsens Ny Teater
12. 07 2017

Til februar næste år kan Joey Moe opleves helt tæt på i akustisk version på teatret.

En ny side af Joey Moe
I starten af 2018 tager Joey Moe på akustisk turné. Når han om-arrangerer sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.
 - Smukkest På En Søndag var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar – og det gik jo meget godt. Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af, siger Joey Moe.
 I 2016 udgav Joey Moe singlerne ”Smukkest På En Søndag” og ”Eneste”, der tilsammen har streamet tæt på 20 millioner. Nyeste skud på stammen er singlen ”Udenpå Indeni”, der udkom den 17. februar 2017. De tre singler varsler om en ny pladeudgivelse i 2017.
 Ved de akustiske koncerter lover Joey nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum. Joey lander i Horsens den 9. februar, hvor publikum kan se frem til at komme helt tæt på.
Billetsalget er netop startet.
 Koncerten i Store Sal begynder kl. 20.00.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!