Julemanden har masser af slikposer med til Østbirk

Julemanden har masser af slikposer med til Østbirk
07. 12 2017
Jul i Østbirk 17. december med kirken fyldt af Gud og hvermand, englebørn, Luciaoptog, Julemand og efterfølgende julehygge

- Kirken og Østbirk Borgerforening arrangerer sammen den skønneste familiegudstjeneste.
og efterfølgende samvær i Præstegården. Det er ganske gratis at deltage, siger sognepræst Lone Buhl Pedersen
 Gudstjenesten starter kl. 14.00 - men alle, der har lyst til at gå Lucia møder op i Østbirk Kirke kl. 13.00.
 - Vi skal til gudstjenesten have et kæmpe Lucia kor, der synger så højt at det kan høres i hele byen. Der er Lucia dragter til alle børn!
 - Ved indgangen til kirken får alle børn en engleglorie – vi vil i Børnenes Rekordbog: Flest englebørn i Kirke. Julemanden elsker fest og glæde, så han kommer med garanti her til gudstjenesten med sin sæk, hvori er noget til alle børnene.
 Efterfølgende er der mulighed for at gå med over i Præstegården, hvor der kan flettes julehjerter. Papiret ligger klar. Der skal klippes og flettes – for hvert hjerte, der flettes gives en slikkepind. Vi vil gerne lave en rekord i Børnenes rekordbog. Flest flettede julehjerter.
 Kaffe, kage, sodavand mv. kan her købes for små penge
 Da julemanden også har brug for andres hjælp – har Netto og SuperBrugsen i Østbirk været behjælpelige og sponsoreret de mange slikposer.
 På billedet ses uddeler Kennth Jespersen, SuperBrugsen Østbirk, sognepræst Lone Buhl, Peder Stougaard, Østbirk Borgerforening og Frederik Skov Andersen, Netto.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!