Kamp mod fattigdom i Horsens

Kamp mod fattigdom i Horsens
13. 11 2017
Kirkens Korshær blæser til kamp mod fattigdom den 26. november 2017. Det sker, når der sendes indsamlere ud over hele landet – også i Horsens og omegn.

Søndag den 26. november 2017 går Kirkens Korshær på gaden med raslebøssen. For andet år i træk samles der ind til fordel for udsatte mennesker i Danmark.
 De ansatte og frivillige i Kirkens Korshærs varmestuer og væresteder møder hver dag mennesker, som har brug for hjælp. Nogle er sultne, nogle har ikke et sted at sove om natten, nogle har hverken adgang til bad eller rent tøj. I Horsens er hjemløsetallet steget fra 102 hjemløse i 2015 til 136 i 2017.
 Landsindsamlingen er nødvendig, fordi langt flere mennesker end tidligere ikke kan få enderne til at mødes. Der findes fattigdom i Danmark - og den vokser. Det har flere undersøgelser konstateret, og Kirkens Korshær ser det hver dag.
 Indsamlingen går til Kirkens Korshærs arbejde i blandt andet varmestuer, herberger og familiestøttende arbejde. Hos den 105 år gamle organisation håber vi på, at mange danskere, også dem uden tilknytning til Kirkens Korshær, vil melde sig som indsamlere.
 -Vi tror på, at et stort flertal af danskerne ønsker, at deres naboer ikke skal leve i fattigdom, siger Kirstine Madsen, korshærsleder i Horsens.
 I Horsens og omegn er der 14 indsamlingssteder:
 Varmestuen i Borgergade, vores genbrugsbutikker i Hornsyld, Løsning og Tørring, Spedalsø 66 og Løvenørnsgade 9 i Horsens, sognehusene i Torsted, Østbirk og Brædstrup, Dagli´Brugsen i Søvind og Lund, Superbrugsen i Stensballe og Hatting og Fælledvej i Vestbyen.
 Du kan tilmelde dig på www.danmarkmodfattigdom.dk, hvor du kan finde alle indsamlingsstederne, eller ring til Kirkens Korshær i Horsens på tlf. 75613977.
 Som noget nyt får spejdere et duelighedsbevis for at deltage.
Indsamlingen afsluttes kl. 16 med en lille koncert og fællessang med Michael Winckler på varmestuen i Borgergade 8, hvor alle indsamlere er velkomne. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!