Kæmpe Sigurd Barrett børneshow i Østbirkhallen

Musikalsk bliver Sigurd Barrett ledsaget af sin god ven, multi-instrumentalisten Eskild Dohn
Musikalsk bliver Sigurd Barrett ledsaget af sin god ven, multi-instrumentalisten Eskild Dohn
Kæmpe Sigurd Barrett børneshow i Østbirkhallen
20. 08 2019
Bor du i Østbirk, Yding , Hansted eller Lundum Sogne og går i 0., 1., eller 2. klasse er du hermed inviteret til gratis at deltage i Sigurds børneshow. Kom og hør Sigurd Barrett fortælle Bibelhistorie. Det er i Østbirkhallen søndag 22. september kl. 14.

Arrangementet for de 3 årgange er som nævnt  ganske gratis.

Det du skal gøre er at skaffe en billet. Der er kun 500 billetter i alt – så skynd dig. Se på kirkesiden hvor du kan afhente billetten.

“Sigurd fortæller Bibelhistorier” blev lanceret I 2010, i et samarbejde mellem Danmarks Kirkeklige Mediecenter og Sigurd Barrett. “Sigurd fortæller Bibelhistorier” udkom i bogform, på DVD og på CD, og er gået hen og blevet Danmarks bedst sælgende børnebog. Lige siden udgivelsen, har Sigurd Barrett turneret flittigt med sine bibelkoncerter i kirker rundt om i hele landet, hvor han har glædet og begejstret børn og voksne i alle aldre.

I “Sigurd fortæller Bibelhistorier” anno 2019 er musikken og historierne fortsat i højsæde, men nu med nye sange og fortællinger, der er mindst lige så gribende, uhøjtidelige og hylende morsomme, som de plejer at være. Samtidig vil 500 året for reformationen og Luther også blive berørt.

Musikalsk bliver Sigurd Barrett ledsaget af sin god ven, multi-instrumentalisten Eskild Dohn, der udover at spille sammen med Sigurd Barrett, også har spillet med bl.a. Julie Berthelsen og Lars Lilholt Band.

Der er med andre ord lagt op til en forrygende Koncert, når Sigurd Barrett og Eskild Dohn synger, spiller og fortæller om Bibelens historier.

0.,1., og 2. klasse fra Østbirk, Egebjerg og Vestbirk skoler er blevet inviteret via skolernes intranet.

Arrangementet omfatter også, at 2. klasse vil få mulighed for at øve nogle af de sange Sigurd skal synge, således at de vil kunne deltage I et kor til arrangementet og synge sammen med Sigurd.

Se på kirkesiden, hvordan du tilmelder dig til koret.

Vi håber det bliver en fest, som de deltagende børn sent vil glemme.

Det er Menighedsrådene for Østbirk, Yding, Hansted og Lundum Sogne der står bag arrangementet.