KAMPREFERAT: Håndbold Østbirk IF U12 piger

KAMPREFERAT: Håndbold Østbirk IF U12 piger
07. 01 2019
Søndag den 6/1 startede Østbirks U12 piger op på 2. Halvdel af sæsonen. Pigerne har før jul investeret noget tid i at styrke sammenholdet endnu mere i truppen og det kunne ses i dagens to kampe.

Begge bar præg af gedigen holdindsats, hvor der blev arbejdet og kæmpet for hinanden fra start til slut. I C rækken mødte Østbirkpigerne et godt hold fra Brande IF. Før jul havde Østbirk mødt Brande 2 gange med resultaterne 5-14 og 10-13.

Denne gang blev det en MEGET spændende affære, hvor der blev knoklet og slidt specielt i forsvaret, hvor målvogter Ronja Østerkjerhuus også stod en flot kamp med mange fantastiske redninger. I angrebet var det en fornøjelse at se, at så mange forskellige spillere bød sig til og gerne ville gå mod mål.

Dette specielt set i lyset af, at mange spillere på dette hold lige er startet med at spille håndbold. Selvom Østbirk førte flest gange i kampen, trak Brande alligevel til slut det længste strå og vandt med et enkelt mål 7-6. Godt kæmpet piger.

I dagens 2. Kamp skulle B holdet møde ærkefjenderne fra Torsted. Her havde pigerne to gange revanche til gode fra før jul. Torsted endte som nr. 1 i puljen og man kunne spørge sig selv hvorfor de mon var meldt til i B rækken igen? Dette var dog med til at tænde et meget velspillende Østbirkhold og ved halvlegsstillingen 7-7 havde Østbirk mod på mere.

Pigerne der i denne sæson er begyndt at løbetræne en gang om ugen, formåede lige at skrue tempoet op fra 2.halvlegs start og løb praktisk talt Torsted ned de næste 10 min. Og med minus 5 mål og mod et meget stærkt Østbirkforsvar og en veloplagt Catrine Damsted i Østbirk målet, var det slut med Torsteds kampgejst. Igen i denne kamp glædede trænerteamet sig over en utrolig flot holdindsats hvor alle de på forhånd givne opgaver blev løst til UG og alle spillere på holdet bød sig til.

Kampens detalje stod Mia Christensen for, da hun på et straffekast, tilkæmpet af stregspiller Mille Holm, i bedste Anders Eggert stil, lobbede bolden elegant over Torsteds målmand.