Kattrup Blues trækker fulde huse

Big Daddy Wilson på scenen i Kattrup Forsamlingshus
Big Daddy Wilson på scenen i Kattrup Forsamlingshus
Kattrup Blues trækker fulde huse
02. 11 2019
Fredag aften var der tilbud nok til folk som ville have musik og underholdning i Horsensområdet, med de gode folk i Kattrup Blues havde sat Big Daddy Wilson på plakaten – et næsten ukendt navn for de fleste, men med massiv oplysning og markedsføring, lykkes det at sælge alle billetter til koncerten i Kattrup Forsamlingshus.

Ankomsten til Kattrup var ikke nemt da alle åbenbart kører i egen bil til forsamlingshuset ”In The Middle of Nowhere”, men sådan er det når hver en plads er optaget i forsamlingshuset og man måtte afvise gæster som prøvede chancen i døren.

Efter formanden for foreningen Gunni Møller Mogensens velkomst fra scenen, kom Big Daddy Wilson op og overtog mikrofonen. Mandens udstråling og karma overstrålede lokalet og festen kom hurtigt i gang, bakket op af hans bundsolide musikere.

Når man så Big Daddy Wilson på scenen var man ikke i tvivl om her var en sanger og musiker af internationalt format, som en række bluesentusiaster havde formået at trække op den lille kukkasse-scene i Kattrup.

Folkene bag foreningen kunne glæde sig over en musikalsk succes og omsætningen i baren så heller ikke ud til at fejle noget, da der klokken 20:59 blevet knappet op for de første julebryg.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook