Kattrup Park Blues 2019

Kattrup Park Blues 2019
02. 09 2019
7. måneders forberedelse og mere end 1000 frivillige timer i perioden, blev hermed indløst og udløst, til Kattrup Park Blues 2019 og det hele endte i et Big O, for hvem som nu ved hvad det betyder.

Hovedgård Bluesfest følte, at vor Herre skyldte os en tjeneste rent vejrmæssigt, med hensyn til vores festival i 2018, hvor regnen bare silede ned, og vi kan nu konstatere, at ham oppe oven over os, har plus på kontoen, for det er ekstremt sjældent, at vi oplever solskin med + 25 grader fra middag og hele 21 graders varme ved midnat, den 31-8, hvilket var tilfældet i år.

Set fra Hovedgård Bluesfest´s side, var denne aften en så sjælden og helt unik oplevelse, for både vores gæster og os, at vi med ret stor sikkerhed kan sige, at den ikke vil blive overgået nogensinde. Samspillet mellem vejret, bands, utroligt glade og positive mennesker, samt de mange frivillige og sevicemindede hjælpere på, hver deres poster, tilsammen udgjorde, at alt bare fungerede perfekt! På nuværende tidspunkt, har vi kun én klage og det er at sværen, på vedkommendes sidste flæskestegssandwich, ikke var nær så sprød, som musikken.

Her fra det lille bluesfest kontor, er der ingen grund til at uddybe nærmere omkring Kattrup Park Blues 2019, for denne helt fantastiske dag/aften, kan simpelthen ikke beskrives med ord, den skulle opleves og det blev den så i dén grad, af de cirka 350 deltagende gæster. Et er sikkert, vi er nødt til at holde vores løfte til samtlige campister, som under søndagens blues buffet, nærmest tvang os til at sige, at vi skulle ses igen i 2020 til Kattrup Park Blues.

Vi i Hovedgård Bluesfest, vil af hjertet sige tak til følgende: Sydbank Fonden, Horsens Kommune, vore trofaste lokale sponsorer, Østbirk Avis, Horsens Folkeblad, Provstegaarden B & B, SuperBrugsen Hovedgård, Rainbow Pro i Aulum, Hornborg Teltudlejning, DC baggear/backline Århus, Hovedgård Skoleorkester, Rene Karlson Transport, sidst og ikke mindst, de omkring 50 frivillige hjælpere fra lokalområdet, som stillede deres frivillige arbejdskraft til rådighed.

Vi håber og ønsker, at vi kan sætte et kryds i kaldereren, den 29-8-2020, for så ses vi igen i Kattrup "out in the middle of nowhere" til fed blues, rock´n´ roots fest.

Husk også, at vi den 1-11-2019, får besøg af amerikanske Big Daddy Wilson med band. Mere om dette senere...

May the blues be with you!