Kim Larsen i bøgeskoven

Kim Larsen i bøgeskoven
11. 08 2018
I 2015 havde Smuk Fest placeret Kim Larsen på den næststørste scene, og det var en fejl. Deres udsendte var tilstede dengang, og det var tydeligt, at det kom bag på arrangørerne, at legendariske Larsens popularitet var så stor, at koncerten midlertidigt måtte afbrydes. Det rådede man bod på i 2016, og også her i 2018 hvor Kim Larsen var placeret på Bøgescenen.

Bøgescenen er det helt rette sted til Danmarks nationalskjald nummer 1, og det blev da også til en koncert af de helt store. Lune Larsen lagde ud med "Det er i dag et vejr", og det må man sige, at det var. Det var tæt på varmerekord i Danmark denne onsdag, og termometret viste et godt stykke over 20 grader da Larsen entrede scenen kl. 21.30 til et gigantisk bifald.

Efter intronummeret fulgte der kaskader af hits – Tarzan Mama Mia, De Smukke Unge Mennesker, Kloden Drejer Stille Rundt, Papirsklip, Blip Båt, Gør Mig Lykkelig, Byens Hotel efterfulgt af et akustisk sæt, hvor det hele blev mere intenst. Forestil jer et par akustiske guitarer, en kontrabas, lidt slagtøj og så Larsen sammen med flere tusinde begejstrede tilhørere synge ”Hvis din far gir dig lov, ta’r du så med mig skoven”, og det gjorde de denne historiske aften – tog med i skoven – bøgeskoven.

Kim Larsen har været med siden slutningen af tresserne og der er ingen, der kan sige sig fri for, at han på en eller anden måde har været en del af deres liv, og hen mod slutningen af koncerten kom den så – en af deres udsendtes favoritsange - ”This is my life” – en hyldest til livet, lyset, vinen, og ikke mindst friheden.