Klar til Skt. Hans i Gedved

Klar til Skt. Hans i Gedved
11. 06 2019
Traditionen tro vil der igen i år være Skt. Hans bål i seminariehaven i Gedved søndag d. 23. juni. Det er foreningerne i Gedved der går sammen om at arrangere det, med Lokalrådet som tovholder.

Gedved Musikforening står for det musikalske islæt, med lidt skønsang udført af en lille flok skøn-”jomfruer” her fra byen. Dernæst vil der være en båltale, der i år holdes af Lars Bohlbro.

Til dem der ikke ved hvem han er, kan det oplyses at han er en af de stærke personer i det udvalg der gør de forberedende øvelser til at få etableret en ekstra hal her i Gedved.

Kl. 19.00 vil der være fyret op i grillen, og man kan købe en billig pølse, øl, vand samt vin. Der vil desuden lave snobrød i de opstillede bålfade. Man skal selv medbringe snobrødspinde – dejen bliver sponseret.

Når man har sunget Midsommervisen vil bålet blive tændt af Rasmus Mazanti, der nu har stor øvelse i at få god gang i ilden.
Det plejer at være særdeles hyggeligt, med snak på kryds og tværs, samt chancen for at møde bysbørn man ikke møder i hverdagen.