Kold krig i SuperBrugsen Østbirk!!!

Kold krig i SuperBrugsen Østbirk!!!
02. 02 2020
Nej - Bestemt ikke. Der er ganske vist bygget en mur ned gennem butikken, men det er udelukkende for at holde håndværkernes støv og støj ude.

Af Bestyrelsen i SuperBrugsen Østbirk

I Brugsens bestyrelse ser vi det som vores opgave at sikre, at Østbirk har et supermarked af højeste standard. Det er afgørende for byen, at man som borger ikke er nødt til at køre udenbys, fordi man synes det supermarked, der er i byen, ikke er attraktivt nok. Vi skal forsøge at have en så god og flot butik, at byens borgere lægger så stor en del af deres indkøb som muligt i Østbirk. Det er til gavn for SuperBrugsen Østbirk, men også til gavn for alle de øvrige handlende, frisører og andre erhvervsdrivende i byen, efter devisen ”når det regner på præsten, drypper det også på degnen”, ligesom det har betydning for om mennesker udefra vil slå sig ned i området.

Vi er derfor nu i fuld gang med at afslutte den plan, der blev startet op med bygningen af vores nye lager og nu fuldføres ved, at vi lægger det gamle lager til butiksarealet. Det er faktisk hele det gamle ferskvareområde, der bliver udvidet og opgraderet – både med mere plads men også helt nyt inventar. Vi får det nyeste indenfor køleanlæg og køle- og frostmøbler, så vi lever op til de miljømæssige krav og forventninger mange år frem i tiden.

Sådan en ombygning tager lang tid, og vi må derfor leve med trævæggen ned igennem butikken frem til omkring påske, men når Muren falder, bliver der åbnet for et rent slaraffenland, med en udvidet frugt og grønt-afdeling, en helt ny afdeling med nybagt brød – bakeoff som det brød vi også har nu. Der vil blive bagt flere gange dagligt, det bliver lettere for personalet, og man kan som kunde se, hvad der foregår. Derudover får vi en ny mejeriafdeling, og en slagterafdeling hvor der er frit indsyn hele vejen rundt.

Fra bestyrelsens side er vi stolte over den udvikling, butikken er i, og vi glæder os til at vise det nye område frem.