Konfirmandaftenen Genbrug er genialt

Konfirmandaftenen Genbrug er genialt
21. 12 2017

Torsdag den 11. januar 2018 kl. 17.00 til 19.00 slår Østbirk Præstegård dørene op for en stund i konfirmationens og genbrugets tegn.
 - Alle konfirmander fra nær og fjern med forældre er så velkomne, siger sognepræst Lone Buhl Pedersen, der forventer at der kommer omkring 150 mennesker.
 -Vi har i Præstegården det mest fantastiske udvalg i konfirmationskjoler, sko, habitter og skjorter.  Vi modtager fra ”Gud og hver mand” og vi giver til ”Gud og hver mand”. Kom og find dit konfirmationstøj - og finder du tøjet, du ønsker at bruge på den store dag – er tøjet dit kvit og frit.
 Frisør Tina Søby Schwartz, der har egen frisørsalon i Østbirk, vil også være i Præstegården. Hun vil vise eksempler på, hvordan håret kan sættes. Viser de seneste trends inden for konfirmandhårmode. Desuden vil Tina også give et par fif til hvordan man kan lægge en fin og naturlig makeup til den store dag.
 Blomsterbutik i Østbirk Lindas Drøm kommer også i Østbirk Præstegård.
 - Linda vil også være i Præstegården. Hun vil vise eksempler på hvordan en flot blomsterdekoration, en fin buket kan gøres. Måske en blomst i håret? siger sognepræsten.
 SuperBrugsen Østbirk er også repræsenteret.
 Der vil være smagsprøver på sodavand og vin fra SuperBrugsen Østbirk, siger Lone Buhl Pedersen.
 - Konfirmanderne vil sørge for at musikken spiller. Det bliver med garanti – ligesom sidste år – mere end bare hyggeligt – det bliver super godt. Genbrug er genialt. Kom og vær med – tag endelig andre med – måske spiller du fodbold med en inde i Horsens – måske har du en veninde i Skanderborg, kom alle sammen.
 - Vi glæder os til at se rigtig mange.
Tilmelding er ikke nødvendigt - I skal blot møde op, slutter sognepræst Lone Buhl Pedersen, der har allieret sig med tre frivillige damer: Birgitte Madsen, Tonni Sørensen og Allis  Sørensen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!