Kortræf i Hansted - Skønt det lød

Kortræf i Hansted - Skønt det lød
05. 12 2019
Onsdag aften den 4. december fyldtes Hansted kirke med glade mennesker og skønne toner - der var nemlig kortræf!

Egebjerg og Hansted er velsignet med et par rigtig gode kor: Plejecenter Egebakkens Bakkekor og Hansted kirkekor, og igen i år fandt de to kor plads i juletravlheden til en fælles koncert, hvor korene viste, at der ikke er tale om noget pibekor!

Forskelligartede og til tider temmelig komplicerede korsatser, sange og salmer blev leveret under ledelse af Hanne Rasmussen, Kenny Jensen og Astrid Lindvig. De dygtige korledere sørgede ikke bare for at korsangerne præsterede på fornem vis, så det rislede ned ad ryggen, imens smilende bredte sig i kirkerummet, hyggelige kommentarer fulgte nemlig også sangene på vej, og det underbyggede bare den gode stemning.

Noget af det bedste ved de gode kor er den fremragende stemning, som korene forstår at mønstre. Det er tydeligt at se, at korsangerne nyder at synge, og det smitter!

Efter kortræffet, som Astrid Lindvig fik slået fast som en ny tradition, fortsatte den gode stemning med kaffe, småkager og hyggesnak i kirken. Således blev endnu en udgave af kortræf i Egebjerg og Hansted afsluttet med manér!